Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 3 Haziran 2024 62 Görüntüleme

A.Z Art Gallery bir ilke daha imza attı

 

Kuruculuklarını Aida Navidi ve Zargham Fathalizadeh’in üstlendiği A.Z Art Akademi’de eğitim alan geleceğin sanatçılar ve anneleri yaptıkları eserleri 02 -07Haziran 2024 tarihinde hem aileleriyle hem sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

A.Z Art Akademi, sanatın büyülü dünyasına giriş yapmanın en mükemmel yolunu sunarken bu sergi ile 32 yetenekli öğrencinin resim, heykel ve seramik alanlarında elde ettiği başarıları bir araya getirdi.

Resimde Yaratıcılık: Anne ve Çocuk ressamlarımız, tuval üzerindeki renkleri ve formları canlandırarak hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Onların bakış açıları ve sanatsal ifadeleri sizi büyüleyecek.

Heykelde Dokunsallık: El işçiliği ve heyecan verici malzemelerle, öğrencilerimiz 3D dünyasında eşsiz eserler yaratıyor. Dokunun ve hissedin, sanatın taşınabilirliğiyle tanışın.

Seramikte Estetik: Toprakla dans ederek, Anne ve Çocuk seramik sanatının zarafetini ve zanaatını öğreniyorlar. Her çömlekte bir hikaye var, ve bu sergide bu hikayeleri keşfetmeye davetlisiniz.

Bir aile ortamında anneler ve çocuklarına verilen eğitimler sonrasında yaptıkları çalışmaların bir sergi ile taçlandırılmasının heyecanını yaşayan minik sanatçılar ve annelerin sergisi unutamayacakları bir hatıra olarak anılarında yer alacak

A.Z Art Akademi, Anne ve Çocuk sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için güzel ve profesyonel bir ortam sunuyor. Öğrencilerimiz sanat yaparken mutlulukları ve başarılarıyla parlıyorlar.

Sergide katılanlar: Ahsen Azra kuşcu , İpek Nisa Kuşcu, Vildan Zekiye Beyaz, Rezan Beyaz, Nalan Beyaz, Adem Toprak Kadıoğlu , Özlem Kadıoğlu, Mert Erdilli, Zinnur Erdilli, Elif Şimşir, Veibe Mermer, Betül Turgut, Azra Turgut, Sena Hira ZONTUL, Zeynep Tavusbay, Ela Gülener, Tuba Zehra Kuşcu, Roza Duru Odabaşı, Hafsa Ayşe Kolip, Melis Erol, Arya Sargın, Nika Rahmlou, Nahal Rahmlou, Behnaz Almasi, İpek Sabancı, Deniz vafaei mamaghani, neda cheraghi mogahi ,Ayşe Umay ,Ayaz Çobanoğlu , Dila Taşcıoğlu, Tuba Taşcıoğlu ,Öykü ÖZCAN.

Bu sergi, onların ne kadar ilerlediklerini ve neler başarabileceklerini gösterdi.

Sergimizi ziyaret edin ve Anne ve Çocukların sanat dolu dünyasına katılmalarını sağlamak için kayıt olun.

” A.Z Art Akademi de Öğrencilerimizin Eserlerini A.Z Art Galeri de Sergiliyoruz; Sanatı Yaşayın, Yaratın Ve Paylaşın!” sizde Bize katıla bilirsiniz .

İletişim Bilgileri:

Adres: Şenlikköy, Şenlikköy (Florya) mahallesi, Billur Sk. No: 2 D:aire: 1, 34153 Bakırköy/İstanbul

Gsm: 0552 465 1360 – 0551 060 1923

Instagram: @a.z_art_academy_aida_navi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Recep Işık’tan Elveda

Recep Işık’tan Elveda

Tema Tasarım | Osgaka.com