Ana Sayfa GÜNDEM 16 Mart 2024 17 Görüntüleme

Altın İnci Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın başarılı konsept motosiklet markası ödülünün sahibi Fussini Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Armak oldu

5 Mart 2024’te Lazzoni Otel’de düzenlenen 7. Altın İnci Ödül Törenleri, iş dünyasının önde gelen isimlerini ve sanat dünyasının başarılı yüzlerini onurlandırdı. Bu özel gecede, Fussini’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Armak, Yılın Başarılı Konsept Motosiklet Markası Ödülü’ne layık görüldü.

Lazzoni Otel, 5 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen 7. Altın İnci Ödül Törenleri’nde, sektörünün öncü isimlerine verilen ödüllerle dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. Törende, dikkatleri üzerine çeken anlardan biri, Fussini’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Armak’ın, Yılın Başarılı Konsept Motosiklet Markası Ödülü’nü kazandığı an oldu.

Fussini Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Armak’ ın ‘Yılın Başarılı Konsept Motosiklet Markası’  ödülünü aldığı organizasyona Rahmi Özkan, Suna Selen, Emel Göksu, Meral Çetinkaya, Tamer Levent, Ali Özgentürk, Nurgül Bayram, Hatice, Ceylan Koynat, Ünal Turan, Berna Tan, Suat Güzey, Abidin Yerebakan, Esra Tokelli, Fatih Bulut, Alaaddin Ergün, Özgür Tüzer, Pau, Hüzün , Şeyda Aydın gibi ünlü isimler katıldı.

Aygün Armak, ödülünü alırken duyduğu gururu ve mutluluğu gülümseyerek ifade etti. Konuşmasında, Fussini’nin yenilikçi tasarımları ve kaliteli ürünleriyle motosiklet tutkunlarının takdirini kazandığını belirtti. Ayrıca, markanın gelecek projeleri hakkında heyecan verici ipuçları vererek, sektördeki liderliğini sürdürme kararlılığını vurguladı.

Fussini’nin Yılın Başarılı Konsept Motosiklet Markası Ödülü, markanın özgün ve iddialı tasarımlarının yanı sıra sürdürülebilir üretim anlayışıyla da öne çıkmasını temsil ediyordu. Lazzoni Otel’de gerçekleşen bu prestijli gecede, Fussini’nin başarısının bir kez daha tescillendiği ve Aygün Armak’ın liderliğindeki ekibin katkılarının takdir edildiği bir an yaşandı.

 

Organizasyonun organizatörlerinden Emre Kirişçi şunları söyledi; “Altın İnci Ödülleri Red And Black bizim için çok değerli, bizim bebeğimiz gibi. En iyi organizasyonu yapmak için günlerce çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını da bu gece aldık. Rakibimiz çok ama biz başarılı işler yaparak herkesin cevabını vermiş oluyoruz.”

Tuğçe Altun Kirişçi ise duygularını şu sözlerle aktardı; “ Bu gece için ekip olarak çok çalıştık, çok yorulduk ama görüyorum ki emeklerimizin karşılığını aldık. Sahnede ödülleriyle buluşan başarılı isimlerin gözlerindeki mutluluğu ve ışığı görmek benim için paha biçilemez.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com