Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 12 Mart 2024 40 Görüntüleme

“Bir Sevdadır” dizisinde Bıçakçı ve Karlıca aileleri arasında neler yaşanacak?

Bıçakçı ve Karlıca aileleri arasındaki çekişme alevleniyor! 13 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Bir Sevdadır dizisinin 7. bölümü nefes kesici gelişmelere sahne olacak.

  • Yasin’in Tufan’a vurması, düğünde büyük bir kavganın başlamasına sebep olur. Bu olay, nezarette sonlanırken, Yeşil, Ünal’ın adamlarından kaçmaya çalışır.
  • Cezaevinde bulunan Yeşil, Ayça’ya yazdığı mektupta çocuklarına gerçeği anlatma fikrini düşünürken, Gülender evde sıkı bir düzen kurmuş ve çocuklarla ilgilenmeye yeni bakıcılara bırakmıştır.
  • Yasin, doping suçlamasından aklandıktan sonra yeni forma heyecanı yaşarken, sponsorlarının Karlıcalar olduğunu öğrenir. Bu durum karşısında nasıl bir yol izleyecektir?
  • İki aile arasındaki gerginlik artarken, Tufan’ın annesi Hasret ile Menevşe ve Gülender, kermeste karşılaşırlar. Aynı zamanda İshak Ali, lansman sonrası yönetim kurulunu ikna etmeye çalışırken, Cenap Ağa’nın hamlesi de merak konusudur.
  • Yeşil’in yazdığı mektup ise birinin eline geçecek midir? Bu durum, gelecek bölümlerde neleri değiştirecek?
  • BİR SEVDADIR DİZİSİ KÜNYE

    Yapımcı: Mehmet Bozdağ

    Senaryo: Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman, Emre Saraçoğlu

    Yönetmen: Günay Günaydın

    Oyuncular: Feyyaz Şerifoğlu (Yasin), Sude Zülal Güler (Yeşil), Ekin Mert Daymaz (Tufan), Sinan Tuzcu (İshak Ali), Sinem Uslu (Gülender), Doğukan Polat (Ünal), Merve Şeyma Zengin (Ayça), Ekin Aksoy (Menevşe), Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Hakan Karsak (Engin), Seray Gözler (Boncuk Nine), Yağmur Başkurt (Rukiye), Bala Atabek (Cemile), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Nilüfer Kılıçarslan (Hasret), Atlas Önel (Ersin), Sidar Tublek (Aliço), Şebnem Dokurel (Lamia), Burak Can Aras (Dilaver), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Tülin Ayhan (Sultan), Hazal Tektaş (Boncuk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com