Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 14 Haziran 2024 51 Görüntüleme

Gaye Babür “Şansını Zorlama” adlı şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yap

Gaye Babür söz ve müziği Erhan Erkal’a ait “Şansını Zorlama” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.Ayrıca Erhan Erkal’a ait “Şansını Zorlama” adlı şarkısı için kendilerine teşekkürlerini ifade etti.

 

Asıl mesleği eczacılık olan Gaye Babür daha çocukluk yaşlarından itibaren oyunculuk ve müziğe büyük ilgi duyarken çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ani bir kararla müzik eğitimleri aldıktan sonra ilk teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Gaye Babür “Şansını Zorlama” adlı şarkısını klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da ünlü yönetmen Erkan Nas oturdu.

Genç sanatçı Gaye Babür basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Kendimi bildim bileli sanata karşı içimde karşı doyamadığım bir ilgi vardı. Hayallerimden birisi oyunculuk diğeri de ses sanatçısı olmaktı. Hep insanların hayallerinin peşinde koşması gerektiğine inanan biri olarak ani bir kararla uzun bir müzikal eğitim aldıktan sonra destekleriyle ilk çalışmamı müzikseverlerle buluşturdum. Klip çekimleri esnasında tanışıp kısa sürede kaynaştığım sevgili dostum büyük sanatçı Latif Doğan’a da buradan ayrıca tekrar destekleri ve yönlendirmeleri için teşekkür ediyorum. Herkes şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Bayram sonrası da klip çekimlerimizin montajını tamamlayıp tüm dijital platformlarda yayınlanacak” diyerek duygularını ifade etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com