Ana Sayfa GÜNDEM 15 Mart 2024 17 Görüntüleme

Kahraman Evlatları için Ücretsiz Yazılım Uzmanlığı Eğitimi

Neos Yazılım Akademi genel müdürü ve kurumun Sosyal Sorumluluk Kulübü Başkanı Duhan Gökkaya ile üst düzey yönetici Şükrü Gökkaya tarafından başlatılan proje doğrultusunda tüm finansal maliyetleri Neos markası tarafından karşılanmak üzere Şehit ve Gazi çocukları için 1.000 kişilik ücretsiz yazılım ve teknoloji eğitimi kontenjanı açılıyor. 2024 ortasından 2028 yılı sonuna kadar sürecek olan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Neos Yazılım Akademi, şehit ve gazi çocukları için toplam Otuz Dokuz Milyon Dokuz Yüz Doksan Bin Türk Lirası değerinde yazılım kursu ve yapay zeka eğitimi gibi teknoloji konularında kontenjan ayıracak.

 

Haçiko gibi yardım kuruluşlarında düzenli kurumsal bağışçılardan olan kulüp, önümüzdeki dönemlerde sosyal sorumluluk ağını genişletmek üzere yalnızca şirket personelleriyle kalmayıp kuruma kayıtlı öğrencilerin de kulüplere kaydını kabul etmeye başlayacak. Bu adımla birlikte, Nisan 2024’den itibaren kurumun kayıtlı öğrencileri: yapay zeka kulübü, girişim ve inovasyon kulübü, sosyal sorumluluk kulübü ve çok daha fazlası arasından kendine uygun olanı seçerek sosyal çevresini ve profesyonel hayatını bu çerçevede şekillendirilecek.

Şirketin 2024-2025 takvimi yoğun

Türkiye’nin ilk yerli yapay zeka destekli Front End frameworkünün çalışmalarına başlayan Neos Yazılım Akademi, Nisan ayında eğitime başlayan öğrenciler arasından seçeceği 9 kişilik özel bir kadroyla en geç 2025 yılı içerisinde sistemin ilk sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda önümüzdeki aylarda “yazılım ve girişimcilik” eğitim programını başlatarak; katılımcılarına tek programda hem yazılım hem de adım adım uygulamalı girişimcilik eğitimi sunuyor olacak. Bu eğitim sayesinde katılımcılar, teknolojide girişimciliği Türkiye’nin ilk yazılım akademisinin kurucularından öğreniyor olacaklar. Bu programla birlikte hem katılımcıların yazılım ve yapay zeka alanlarındaki girişimleri desteklenecek, hem de 2025 yılında her ilde bir yazılım akademisi hedefiyle mezunların kendi eğitim kurumlarını kurarak ülkenin dört bir yanında eğitimde fırsat eşitliği için çalışılacak. Bu hedef doğrultusunda Neos, uygun bulduğu mezunlarına marka ismini kullanma hakkı gibi benzersiz ayrıcalıkları ücretsiz sunuyor olacak.

https://neosyazilim.com

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com