Ana Sayfa GÜNDEM 31 Temmuz 2021 231 Görüntüleme

Özel Bir Seçim, İnci Davetiye Farkı!

Kuruluşu 1978, marka ismini alışı 1984 olan İnci Davetiye, kendi bünyesi içerisinde küçük bir işletme olarak başlamasının yanında zamanla daha iyi adımlar atarak büyüme yoluna girmiştir. Bu kapsamda da hep daha iyilerine ulaşan firma, kendisi ve toplum için daha yararlı olacak seçimler yaparak, ürünlerinde çeşitliliğe gitmiştir.

Bu da aslında sadece kartpostal ile başlayan üretimin sonrasında, müzikli kart, tebrik posterleri, zarflar ve benzeri seçeneklerle çoğalmasına ve davetiye üretime başlanmasına kadar uzanmaktadır. Aslında tüm bu seçeneklerle beraber de firma, bizlere ihtiyacımız olan çoğu seçeneğe en rahat şekilde ulaşmamızı ve özel günlerimizin habercisi olan davetiyeleri de sorunsuz bir şekilde bulabilmemizi sağlamaktadır.

Tasarım Davetiyeler, İnci Davetiye’de!

Aradığınız her tarza uygunluk barındıran marka, aynı zamanda istekleriniz dahilinde sizin hayalinizdeki davetiyeyi de ortaya çıkarıyor. Elbette bunu yaparken de sizlere istediğiniz her seçeneği de var edebilme özellikleri sunuyor. Sizlerde, uzun çabalar harcamaktan ve düğün davetiyesi ve özel davetiyeler kapsamında büyük bir bütçe harcamaktan da kurtulmuş oluyorsunuz.

Firma size tüm bu özellikleri sunarken, ayrıca üretimde ve satışta da yüksek kalite kısmına büyük bir önem veriyor. Bunu da net bir şekilde belli ederek müşterilerinden tam not alıyor. Ek olarak kalitenin yanına da ucuz fiyat etiketini koyarak aslında tam da beklediğimiz şekilde bize yardımcı oluyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com