Ana Sayfa GÜNDEM 11 Ekim 2023 64 Görüntüleme

Özikizler Künefe Silivri şubesinin açılışına ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi

Yurt dışında birçok şubesi bulunan Özikizler Künefe Silivri’de açtığı yeni şubesinin açılışına sanat, iş, cemiyet dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Açılışa Özikizler Künefe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Durmaz, Özikizler Künefe İmtiyaz Sahibi Mahmut Durmaz’da katılırken açılış kurdelesi kesimi sonrasında yöresel halk oyunları gösterisi yapılırken açılışa Sahap Akagün, Yağız, Küçük İbo, Mustafa Açıkses, Zekeriya Ünlü gibi sanat dünyasından ünlü isimlerle birlikte iş dünyasından Akit Çobanoğlu, Türeş Başkanı Ramazan Güngör ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldılar.

Açılış sonrası ünlü sanatçılar şarkılarıyla açılışa katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Açılış sonrası Özikizler Künefe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Durmaz ve imtiyaz sahibi Mahmut Durmaz ikilsi, UİKAD Başkanı Arzu Yılmaz’a verdiği özel röportajda “Biz kendimizi aynı zamanda bir aile şirketi olarak da görüyoruz. Yurt içinde an itibariyle 10 şubemiz bulunmaktadır. Şubelerimizin tamamını kendimiz işletiyoruz.

İstihdam yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Bunun yanında yurt dışı için franchising veriyoruz. Her geçen gün şube sayılarımız büyüyor ve büyümeye devam edecek. Müşterilerimize sunduğumuz künefede kendimize özel bir peynir kullanıyoruz.” dedi.

 

Açılış sonrası röportajın görüntüleri

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İlginizi çekebilir

1000 mutluluk…

1000 mutluluk…

Tema Tasarım | Osgaka.com