Ana Sayfa MAGAZİN 2 Temmuz 2024 9 Görüntüleme

Petek Dinçöz Miami’de mankenlere taş çıkardı

Ünlü sanatçı Petek Dinçöz, tatil için bulunduğu Miami’de güzelliği ve zarafetiyle göz kamaştırdı. Tatilde bile çalışmaktan geri durmayan güzel sanatçı, altın renkli mayosuyla verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

Miami sahillerinde çekilen fotoğraflarda Dinçöz, profesyonel modelleri aratmayan duruşu ve enerjisiyle hayranlarının beğenisini topladı. Sanatçı, hem tatilin hem de çalışmanın keyfini bir arada çıkardığını ifade etti.

Çekimlerin kamera arkasında Deniz Akel yer alırken, fotoğrafları ise Deniz Akel’in oğlu gerçekleştirdi. Ediz Utkuçan’ın stil danışmanlığında gerçekleştirilen çekimlerde Petek Dinçöz, Ayyıldız marka altın renkli mayosuyla büyüledi. Çekimlerin adresi ise Miami’nin ünlü South Beach sahilleri oldu.

Petek Dinçöz, kariyerinde başarılı adımlarla ilerlemeye devam ederken, Miami’deki tatilinin ardından yeni projeleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com