Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 17 Mayıs 2024 51 Görüntüleme

Tülnaz Seyhan’dan Yaz Esintisi: “Deli Gönlüm” Albümüyle Duygusal Bir Yolculuk

Sanat hayatına bugüne kadar söz ve müzikleri kendisine ait 5 albüm 2 single sığdıran Tülnaz Seyhan, müzik kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor. Seyhan’ın söz ve müzikleri kendisine ait olan, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel “Benim Canımsın Sevdamsın ATAM” plağının ardından, şimdi de “Deli Gönlüm” isimli yeni albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu albüm, yaz aylarına damgasını vuracak bir esinti vaat ediyor. Seyhan, albüm hakkında, “Bu albümle hem duygusal anlar yaşayacak hem de coşkuyla eğleneceksiniz,” diyor ve ekliyor: “Her şarkıda farklı bir hikaye, her nota da biraz daha yakınlaşacağınız duygular var.” Seyhan’ın “Deli Gönlüm”ü, sadece müzikal bir deneyim sunmakla kalmıyor, dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa da çıkarıyor.

Bu yeni albüm, Tülnaz Seyhan’ın sanatsal ifadesindeki derinliği ve çeşitliliği yansıtan, dinleyenlere yaz boyunca unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Seyhan ayrıca kendi eserlerinin başka sanatçılar tarafından icra edilmesinden büyük bir mutluluk ve onur duyacağını da sözlerine ekledi.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com