Ana Sayfa GÜNDEM 10 Haziran 2024 46 Görüntüleme

Ünlü isimler FT Lotus Thermal Trademark Collection açılışındaydı

Menemen’de Şifalı Su Wyndham Hotels & Resorts Kalitesiyle Buluştu
Dünyanın en gözde otellerinden biri olan Wyndham Hotels & Resorts, İzmir’deki yeni otelini Menemen’de açtı.
Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki FT Lotus Thermal Trademark Collection By Wyndham Hotels & Resorts Hotel’in açılışına Kültür ve Turizm Bakanının eşi Pervin Ersoy, Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Keremcem Dürük-Sena Seçen, Sinan Akçıl, Özge Özacar, İlker-Dilay Aksum, Aslıhan Hünel-Savaş Yurtsever, Meyra Ilıcak, Özgür Özgülgün, Büşra Pekin gibi ünlü isimler katıldı.
Ünlü İsimler Sahne Aldı
Açılışın ardından sahneye çıkan Meyra, Keremcem ve Aslı Hünel şarkılarıyla misafirlere keyif dolu anlar yaşattı.
95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın en büyük franchise otel şirketi olan Wyndham Hotels & Resorts” bu projeye imza attı.
Arazisinde yaptırdığı incelemeler sonucunda termal su bulduklarını açıklayan İş İnsanı Ayhan Turan, “Menemen’de keşfettiğimiz termal suyu insanlara ulaştırmak ve şifa olması için bu yatırımı gerçekleştirdik.
Suyun iyileştirici gücünü, Wyndham Hotels & Resorts kalitesinde ve rahatlığında yaşanması için de FT Lotus Termal Trademark Collection By Wyndham Hotels & Resorts’ı hayata geçirdik. Bunun için çok mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Geçmişin İzinden Gittik”
İş insanı Ayhan Turan, “Şifalı suyu, ünlü zincir otellerden biri olan ve dünyanın 95 ülkesinde bulunan Wyndham Hotels & Resorts işbirliği ile hizmete açtık” dedi.
Turan, “Bölgedeki arazimizde yaptırdığımız araştırmalar sonucunda bin 250 metre derinlikte 45 derecelik termal su ortaya çıktı. Tarihte çok eski çağlarda buralarda yer altı ve termal su kaynaklarının oldukça zengin olduğunu öğrendik. Arazideki incelememizin neticesi de bizleri çok heyecanlandırdı. Çalışmalarımız sonucunda açığa çıkardığımız şifalı termal suyumuzu insanımızla buluşturmak için yatırım kararı aldık. Menemen’de keşfettiğimiz termal suyun şifa vermesi, insanımızın kendisini fiziksel, zihinsel ve ruhsal anlamda daha iyi hissetmesi için attığımız adımla işin içinde mutlaka kalite ve konfor olmalıydı. Bunun için de dünyanın dört bir yanında zincir otelleri bulunan Wyndham Hotels & Resorts ile anlaştık.  FT Lotus Termal Trademark Collection By Wyndham Hotels & Resorts’ı hayata geçirmiş olmaktan dolayı gururluyuz” diye konuştu.
Wyndham Hotels & Resorts Konforunda Termal Otel
FT Lotus Termal Trademark Collection By Wyndham Hotels & Resorts İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 61 kilometre uzaklıkta, Menemen’de dinamik bir noktada konumlanmış durumda. 41 modern ve konforlu odası bulunuyor. Misafirlerine termal su kaynağı, geniş bir spa ve wellness merkezi, fitness alanı ve çeşitli restoran seçenekleri sunulmakta. Ayrıca toplantı ve etkinlik salonları, düğün ve özel organizasyonlar için zeytin ağaçlarıyla kaplı geniş yeşil alanları bulunmakta. A la carte restoranı ve kahvaltı salonunda, özenle hazırlanmış yemekler sunarak misafirlerine keyifli bir gastronomi deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
Menemen İzban metro istasyonuna olan yakınlığı, kurumsal şirketlerin doğa içinde huzurlu toplantılar yapabilmesi ve detoks kamplarına yönelik organizasyonlara uygun nitelikte olması da otelin öne çıkan özelliklerinden. Otel aslen 101 oda olarak planlanmıştır, ilk faz olan 41 odanın açılışı yapıldı. 2025 yılı sonuna kadar geri kalan 60 odanın da faaliyete geçeceği belirtildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com