Ana Sayfa GÜNDEM 11 Aralık 2023 40 Görüntüleme

Yeni Mola Sahne Birsen Aslan’ı sahnesinde ağırladı

İstanbul’un gece hayatının seçkin mekanlarının arasına iddialı bir şekilde giriş yapan Esenler mevkiinde hizmete veren Yeni Mola…

İstanbul’un gece hayatının seçkin mekanlarının arasına iddialı bir şekilde giriş yapan Esenler mevkiinde hizmete veren Yeni Mola Sahne geçtiğimiz akşam sahnesinde Birsen Aslan türküleriyle geceye katılan konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

İşletmeciliğini Savaş Köysu’nun yaptığı ve gece hayatına yeni kazandırılan Yeni Mola Sahne’sinde sahne alan Birsen Aslan sahnede kendisine piyanist İbrahim Polat, bağlamada Murat Karabulut eşlik etti.

Geceye katılan misafirlerin Birsen Aslan’ın şarkılarına bir koro edası ile eşlik etmesi gözlerden kaçmazken misafirler sahneye çıkarak doyasıya eğlendiler.

Yeni Mola Sahnesi işletmecisi Savaş Köysu gece öncesinde yaptığı kısa açıklamada “Açılışımızı yaklaşık bir ay önce yaptık. Esenler’de gerçek anlamda bir türkü evi yok ve bu ihtiyacı gidermek amacı ile hizmete girdik. Yeni Mola Sahne olarak önceliğimiz kalite ve müşteri memnuniyeti. Şahsım ve Yeni Mola Sahne çalışanları da bu düstur ile hizmet vermekteyiz. Bunu da çok kısa sürede konuklarımıza gösterdiğimiz için sahnemize ciddi bir rağbet var. Konuklarımızın memnuniyetlerini bizzat bana söylemeleri ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi ve bu beni mutlu ediyor” dedi.

Açıklamalarına devam eden Savaş Köysu “Yeni Mola Sahne’de her akşam canlı müzik ve bunun yanında seçkin dünya mutfağı menüsü ile misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ve konuklarımız istedikleri takdirde mutfağımıza girebilir ve menülerin nasıl hazırlandığına kendileri şahit olabilirler. Bu biraz da bizim ne kadar titiz ve iddialı olduğumuzun da bir göstergesidir.” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com