Ana Sayfa GÜNDEM 15 Aralık 2023 41 Görüntüleme

Zihni Nişantaşı, yılbaşında muhteşem bir lezzet ve müzik şölenine ev sahipliği yapıyor!

Yılbaşı coşkusunu Zihni’nin özel programıyla taçlandırın! Zihni Nişantaşı, yılbaşı haftasını kapsayan unutulmaz bir etkinlik dizisiyle konuklarına eski…

Yılbaşı coşkusunu Zihni’nin özel programıyla taçlandırın! Zihni Nişantaşı, yılbaşı haftasını kapsayan unutulmaz bir etkinlik dizisiyle konuklarına eski İstanbul yılbaşı eğlence sofralarını kurarak; kaliteli bir müzik ve eşsiz bir yemek deneyimi sunuyor.

 

Lezzetin İncelikleri

 

Zihni Nişantaşı’nın özel yılbaşı menüsü, damaklarda iz bırakacak özel tatlarla dolu. İlk karşılamada şampanyanıza eşlik eden Havyar, Kıtırlar Üzerinde İncir Reçelli Kaz Ciğeri Patesi, Lakerda, Kestaneli Lahana Sarması, Peynir Üçlemesi, Soğuk Füme Tabağı ve çeşitli İstanbul Mezeleriyle başlayan bu lezzet yolculuğu, sıcak iştah açıcılar, seçmeli ana yemekler ve kapanışa yakışacak tatlılarla unutulmaz bir yılbaşı haftasının kapısını aralıyor.

Müzikle Büyülenen Bir Yılbaşı

 

Özenle hazırlanan yemeklerinin yanı sıra Zihni Nişantaşı, yılbaşı haftasında konuklarını kaliteli müziğin büyülü atmosferinde ağırlayacak. Aralık ayının son haftasına yayılan programda birbirinden yetenekli sanatçılar, canlı performanslarıyla geceyi renklendirecek.

25 Aralık Pazartesi ve 26 Aralık Salı Aycan Koptur ile başlayan enerjik yılbaşı haftası, 27 Aralık Çarşamba Güvenç Dağüstün & Burçin Büke’nin muhteşem sahnesiyle devam edecek. 28 Aralık Perşembe Gökcan Sanlıman haftanın ritmini yakalarken, 29 Aralık Cuma günü Nedime Girişken ile müzik şöleni hız kesmeyecek. Yeni yıla 2 gün kala, 30 Aralık Cumartesi akşamı aklınızdaki eğlenceyi Gökcan Sanlıman’ın enerjik sahnesiyle yaşayacaksınız. Ve yılbaşı akşamı Ezgi Yelen ile eğlencenin doruk noktasına ulaşırken müzikle büyülenen bir yılbaşı gecesi geçireceksiniz.

Zihni Nişantaşı, lezzetin ve müziğin mükemmel uyumunu bir araya getirerek bu özel geceyi unutulmaz kılmak ve ev sıcaklığında eğlence anlayışı sunmak için sizleri bekliyor.

 

Detaylı menü bilgisi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0554 025 70 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tema Tasarım | Osgaka.com